MIDI Channel Adjustment

Questions and Answers concerning the spectralis!

Moderator: Jörg Schaaf

Re: MIDI Channel Adjustment

Postby acemonvw » Tue Feb 12, 2013 5:09 pm

aquapher wrote:Acemon... Get a new battery man, theyre like 5 bucks at a corner store (sometimes... CR32 ... super common.) Mine needed one last year, and when I finally got off my tuckus, it was all of 5 min of opening the timepiece and replacing the battery. Done.

My family owns a hardware store, I purchased the battery, but then... as usual, I just failed to see a purpose to using the timepiece (I use the spectralis by itself), so I gave up on it.

It wasn't really a matter of capacity to do so, but you're right, it's pretty simple to replace! I'll get around to it eventually! :wink:
User avatar
Posts: 1222
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:28 pm
Location: Minneapolis, MN

Re: MIDI Channel Adjustment

Postby jizzmaster2000 » Wed Feb 13, 2013 6:12 am

aquapher wrote:
The mbase responds to all channels? That should not be... You can set the channel on that unit, or you mean something else?

I meant the Spec.
Bidding on a motu now, I think that's the best way to go.
Posts: 258
Joined: Fri Jan 13, 2012 9:59 pm
Location: Melbourne


Return to Helpdesk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest